mobiliteit

menu

mobiliteit

centrum Oudenaarde

De Markt is op zaterdag en zondag enkel bereikbaar voor voetgangers en fietsers. In industriezone de Meersbloem kan geparkeerd worden, via de brug over de Schelde wandel je zo het stadscentrum binnen. Er zijn ook voldoende fietsparkings.

naar Oudenaarde met de auto

Vanaf de hoofdwegen worden de automobilisten naar de meest aangewezen afrit geleid. Het Verkeerscentrum Vlaanderen geeft aanduiding op de borden naar de regio Oudenaarde – Kluisbergen – Ronse. Vanaf de afritten wordt signalisatie aangebracht naar de gratis pendelparkings en pendelbussen.

  • Parkeer je in de centrumstraten (via Eine, Bevere of Leupegem toegankelijk)
  • Parkeer je op de daarvoor voorzien parkings op wandelafstand van het centrum en de aankomstzone
  • Parkeer je in industriezone de Meersbloem – ‘t Spei. Vandaar kan je te voet via een trapje aan het Administratief Centrum Maagdendaele de Markt of de aankomstzone bereiken.
  • Lokaal worden maatregelen doorgevoerd die betrekking hebben op verboden parkeren, afzetten van straten, plaatselijk verkeer en eenrichtingverkeer.

    hier kan je binnenkort een kaart bekijken met de maatregelen.

Je kan hier binnenkort het plan met de routes downloaden.

Er is een parking voorzien voor mindervaliden op de parking Ham in Oudenaarde. Stuur ons vooraf een mailtje (deronde@oudenaarde.be) zodat we jouw plekje kunnen voorzien en de aanrijroute kunnen meegeven.

Met de trein naar de finale van de Ronde

Vermijd rijstress en het zoeken naar een parkeerplaats en kom met de trein naar de Ronde van Vlaanderen!
Op zondag 5 april wordt de treindienst uitgebreid.
In samenwerking met de organisatie Flanders Classics, de Provincie Oost-Vlaanderen, de steden Oudenaarde en Ronse en de gemeente Kluisbergen voorziet NMBS extra treinen om je vlot naar de Ronde Van Vlaanderen te brengen

menu

WE RIDE FLANDERS Cyclo 

FAMILY RIDE

DE RONDE VAN VLAANDEREN VOOR ELITE MANNEN EN VROUWEN

PUBLIEKSDORP EN JEUGDZONE

DE RONDE VAN VLAANDEREN VOOR BELOFTEN