plan je weekend

menu

logies

B&B en hotels

Gezien de meeste logies reeds volzet zijn tijdens het weekend van de RVV, neemt u best contact op met de dienst toerisme, Patricia Vancolen via patricia.vancolen@oudenaarde.be of via T +32 55 31 52 71. 

De dienst toerisme beschikt over een lijst met de nog resterende mogelijkheden en kan jullie zo de best mogelijke hulp verlenen.

Mobielhome / Camper

Het is niet mogelijk om in het centrum van Oudenaarde gedurende de Ronde te parkeren en/of te overnachten met een mobilhome/camper.
Indien u dit wenst, kan u een plaats reserveren aan ‘The Outsider’, waar u wel uw mobilhome kan stationeren.

The Outsider
Donkstraat 50, 9700 Oudenaarde
055 20 70 30
info@outsider.be

weekend uitstap

Zoek je tips om je ronde beleving te combineren met een bezoek aan Oudenaarde en de Vlaamse Ardennen? Neem dan zeker een kijkje op www.visitoudenaarde.com

Dienst toerisme & evenementen

Stadhuis
Markt 1
9700 Oudenaarde
tel +32 (0) 55 31 72 51
mail: toerisme@oudenaarde.be

Centrum Ronde van Vlaanderen

Markt 43
9700 Oudenaarde
Tel.: +32 (0)55/33.99.33
Fax: +32 (0)55/33.99.39
E-mail: info@crvv.be 

Of je nu de heroïek van de geschiedenis van de Ronde van Vlaanderen wil herbeleven of zelf aan den lijve wil ondervinden hoe het voelt om over de legendarische kuitenbijters te rijden, het Centrum Ronde van Vlaanderen is the place to be.
Het actief belevingscentrum in Oudenaarde biedt de ultieme Ronde-beleving aan via arrangementen voor de niet-fietser, de actieve fietser alsook teambuildings voor bedrijven via het MICE-aanbod. Er is een breed scala aan activiteiten met voor elk wat wils.

menu

WE RIDE FLANDERS Cyclo 

FAMILY RIDE

DE RONDE VAN VLAANDEREN VOOR ELITE MANNEN EN VROUWEN

PUBLIEKSDORP EN JEUGDZONE

DE RONDE VAN VLAANDEREN VOOR BELOFTEN