zaterdag 1 april 2023

menu

zaterdag 1 april 2023

We Ride Flanders

Zaterdag 1 april 2023 wordt opnieuw een wielerfeest om naar uit te kijken want dan kan jij, één dag voor de profs, jouw Ronde rijden. Afzien op de legendarische hellingen, “dokkeren” over bekende kasseistroken en genieten van een ongeziene ambiance onderweg tijdens “We Ride Flanders.” Treed jij in de voetsporen van Mathieu van der Poel?

Je hebt de keuze uit 4 verschillende afstanden: 75km, 144km, 179km of 235km. De langste afstand (235km) start dit jaar vanuit Brugge en finisht in Oudenaarde. De andere afstanden starten en finishen in Oudenaarde.

startmomenten en plaatsen

257 km

Antwerpen

Plantinkaai

7u - 8u

179 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 8u

144 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 9u

75 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 10u

Ronde van Vlaanderen
FAMILY RIDE

Om opnieuw werkelijk iedereen van dichtbij te kunnen laten meegenieten van de unieke wielersfeer, pakt Peloton dit jaar opnieuw uit met “de Ronde van Vlaanderen Family Ride” op zaterdag 4 april. Deze fietstocht is volledig uitgestippeld op maat van een gezin.

De deelnemers vertrekken vanop de markt in Oudenaarde voor een tocht van +- 18 km langs een vlak en veilig parcours. De laatste 4 km gaan over het parcours van zondag. Iedereen krijgt zo de kans aangeboden om zelf eens over de aankomst van de o zo befaamde Ronde te fietsen. Dit is de perfecte gezinsactiviteit, en daarna kan je genieten van de sfeer en animatie op de markt.

animatie op de Markt

9u-18u

Slowbikes, gekke fietsen, een behendigheidsparcours, Skoda virtual cycling (dankzij Skoda krijg je de kans om te beleven hoe hobbelen over kasseien echt voelt. Je fietst dan wel ter plaatse op de Markt in Oudenaarde, maar het zal voelen alsof je over kasseien van de Oude Kwaremont dokkert), grime, 3
grote springkastelen, … en dit allemaal onder begeleiding zodat alles vlot en veilig kan verlopen.
Daarnaast zorgt DJ cartouche en speaker Steve Seigneur voor een heuse (kids)party. (9u00 tot 15u00) Om 15u00 neemt coverband Les princes des bois de Markt in met hun opzwepende meezingers (tot 18u00).

Alle info: www.rondevanvlaanderenvoorfamilies.be

startmomenten en plaatsen

229 km

Antwerpen

Plantinkaai

7u - 8u

174 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 8u

139 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 9u

74 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 10u

menu

WE RIDE FLANDERS Cyclo 

DE RONDE VAN VLAANDEREN VOOR ELITE VROUWEN EN MANNEN

VAN MARKT TOT PUBLIEKSZONE