zaterdag 2 april 2022

menu

zaterdag 2 april 2022

We Ride Flanders Cyclo

Op zaterdag 2 april rijden 16.000 sportieve fietsers hun Ronde van Vlaanderen tijdens de “We Ride Flanders” Cyclo. Ze trotseren net als hun idolen de Vlaamse hellingen en kasseistroken. 

Vanaf de middag, met de grote piek tussen 14u00 en 18u00, komen de vele duizenden sportieve wielertoeristen uit binnen- en buitenland over de meet gereden.
Volgens traditie wordt nadien een stop gehouden in het hart van Oudenaarde. Wil je ook graag de wielerambiance opsnuiven, een terrasje doen en je laten meeslepen op de beats van een dj? Dan is de Markt the place to be.
De partners van de deelnemers kunnen aan de finishlijn hun partner opwachten en hebben in tussentijd ook de mogelijkheid om te vertoeven in alle het aangename dat de stad Oudenaarde te bieden heeft, zoals: het verkennen van onze gezellige winkelstraten of het genieten van een hapje en een drankje op een van onze pittoreske terrasjes van onze diverse horecazaken in het hartje van Oudenaarde.

inschrijvingen

via deze link schrijf je je in.

Indien de deelnemerslimiet van 16.000 wordt bereikt, is inschrijven niet meer mogelijk!

startmomenten en plaatsen

257 km

Antwerpen

Plantinkaai

7u - 8u

179 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 8u

144 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 9u

75 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 10u

Ronde van Vlaanderen
FAMILY RIDE

Om opnieuw werkelijk iedereen van dichtbij te kunnen laten meegenieten van de unieke wielersfeer, pakt Peloton dit jaar opnieuw uit met “de Ronde van Vlaanderen Family Ride” op zaterdag 4 april. Deze fietstocht is volledig uitgestippeld op maat van een gezin.

De deelnemers vertrekken vanop de markt in Oudenaarde voor een tocht van +- 18 km langs een vlak en veilig parcours. De laatste 4 km gaan over het parcours van zondag. Iedereen krijgt zo de kans aangeboden om zelf eens over de aankomst van de o zo befaamde Ronde te fietsen. Dit is de perfecte gezinsactiviteit, en daarna kan je genieten van de sfeer en animatie op de markt.

animatie op de Markt

9u-18u

Slowbikes, gekke fietsen, een behendigheidsparcours, Skoda virtual cycling (dankzij Skoda krijg je de kans om te beleven hoe hobbelen over kasseien echt voelt. Je fietst dan wel ter plaatse op de Markt in Oudenaarde, maar het zal voelen alsof je over kasseien van de Oude Kwaremont dokkert), grime, 3
grote springkastelen, … en dit allemaal onder begeleiding zodat alles vlot en veilig kan verlopen.
Daarnaast zorgt DJ cartouche en speaker Steve Seigneur voor een heuse (kids)party. (9u00 tot 15u00) Om 15u00 neemt coverband Les princes des bois de Markt in met hun opzwepende meezingers (tot 18u00).

Alle info: www.rondevanvlaanderenvoorfamilies.be

startmomenten en plaatsen

229 km

Antwerpen

Plantinkaai

7u - 8u

174 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 8u

139 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 9u

74 km

Oudenaarde

Qubus

7u - 10u

menu

WE RIDE FLANDERS Cyclo 

DE RONDE VAN VLAANDEREN VOOR ELITE VROUWEN EN MANNEN

PUBLIEKSDORP, JEUGDZONE & AFTER EVENT

DE RONDE VAN VLAANDEREN VOOR DE JEUGD